image
 |  0 17 Травня 2020 | 11:51

Данилюк: Схоже, що Зеленський таємно домовляється з Путіним

Колишній секретар Ради національної безпеки і оборони і ексрадник президента України Володимира Зеленського Олександр Данилюк вважає, що глава держави таємно домовляється з президентом РФ Володимиром Путіним.

Такі висновки він зробив через слова глави Офісу президента Андрія Єрмака про “план Б” з приводу миру на Донбасі, - розповів він в інтерв’ю “ФАКТАМ“.

“Подібні заяви (про мир на Донбасі — ред.) можна робити лише тоді, коли є домовленість з Російською Федерацією. Інакше це пусті слова. Але якщо людина так впевнено говорить, у всіх виникає питання: що ж це за домовленість? Дуже хотілося б, щоб на Банковій внесли ясність”, — сказав Данилюк.

Сам же він схильний вважати, що домовленості між країнами є. Данилюк переконаний, що через такі “договорняки” Кремль може переграти Україну, бо “росіяни в цьому майстри”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині коронавірус знайшли у працівників лабораторного центру?

Данилюк також допускає варіант, що слова про “план Б” були сказані з метою зберегти рейтинг Зеленського, однак такий метод, на його думку, не є ефективним.

“Аматорські підходи, щоб зберегти обличчя, — навіщо вони? Що, ми мало життів втратили в таких іграх? Тому пояснення одне з двох: або рейтинг, або домовленості”, — додав він.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити