image
 |  2 17 Листопада 2018 | 06:20

Де луцькі студенти святкуватимуть свій день?

17 листопада має особливе значення для студентів всього світу, адже це їхнє свято – День студента. Це свято зближує та об’єднує молодь, бо це, насамперед, день студентської солідарності, що не має меж та кордонів.
Студенти завжди були найбільш волелюбною, незалежною та свободомислячою частиною суспільства і ідея власного свята завжди розбурхує їхні молоді душі.
Сьогодні День студента є символічним об'єднанням студентів усіх факультетів і всіх навчальних закладів. Студенти в цей День традиційно веселяться на повну силу, забувши про майбутню сесію, заліки і "хвости". Без уваги не залишаються ні клуби, ні дискотеки, ні навіть посиденьки в гуртожитку.
Під Прицілом підготували добірку ТОП-5 найкращих місць Луцька, де можна весело "гульнути" на День студента:
1. Гаряча вечірка "День студента" у пивному барі "Оболонь": ведучим свята буде Roma Poltorak, який добре знається на розвагах і конкурсах, аби вам потім було що згадати. Шалені танці майже до ранку та фотозвіт.

2. Культурний центр Passage Interdit влаштовує запальну вечірку у стилі "Дискотека 90-их", співаючи треки разом із запрошеним гостем, президентом клубу Hangover (Київ) ді-джеєм Тімуром.

3. Броварня "Карабас-Барабас" підготувала драйвову програму з незабутніми конкурсами та цінними призами. Розважатиме студентів AROMA EL MUSICO.

4. Students Games November у Dj "Ring cafe" для того, аби показати себе та стати найкращим студентом Луцька.

5. Вечірка "День студента" у "Паб Лучеськ" разом із гуртом "Мері".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити