image
 |  7 16 Січня 2019 | 16:04

Де на Волині можна зануритися в ополонку на Водохреще?

Традиційно, 19 січня, на Водохреще відбуваються купання. Вважається, що вода, освячена в цей день, має цілющі властивості, лікує від недуг і зміцнює організм.  

Тож, де на Волині можна буде зануритися в ополонку читайте у нашому матеріалі.

Отож, о 12 годині у с. Ворчин Володимир-Волинського району відбудуться водохресні купання. За багаторічною традицією всіх, хто зануриться в купель, організатори почастують гарячим бульйоном та смачним шашликом. Хорошого настрою додасть спільне виконання різдвяних колядок та щедрівок.

У Володимирі-Волинському купання відбуватимуться з 09.00 до 15.00 год. на міському пляжі річки Луги в районі автомобільного мосту в напрямку с. Заріччя

19 січня о 13.00 годині запрошують розділити свято Водохреща у с. Підгайці. Там раді вітати жителів та гостей на річці Малий Стирок. Організатори гарантують гарний настрій, гарячий чай та смачний обід, а також місце для обігріву та перевдягання.

Масове купання відбудеться і в селищі Іваничі. Розпочнеться воно о 13 годині на озері Татарка. Організатори обіцяють щедрівки, колядки та інші розваги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно купатися на Водохреще

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити