image
 |  2 22 Березня 2019 | 16:46

Де в Україні найбільше мільйонерів

Цьогоріч українці вже встигли задекларувати дохід 13,5 млрд грн за минулий рік. Доходи у сумі понад 1 млн грн задекларували 1120 громадян.

Українці, які подали податкову декларацію, з податку на доходи фізосіб сплатять 269 млн грн. Це на 36 млн грн більше, ніж торік. Сума військового збору становить 42,4 млн грн - на 5 млн грн більше порівняно з минулим роком, - передає Державна фіскальна служба.

Найбільше мільйонерів у Києві - 396 осіб. У Харківській та Дніпропетровській обл. нарахували 101 та 96 мільйонерів відповідно.

Наймолодшому мільйонеру 18 років. Найстаршому - 83 роки. Він отримав доходи від операцій з відчуження майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Жарти Зеленського про Україну огидні, він не гідний стати Президентом», – Ігор Кондратюк

Найбільшу суму оподатковуваних доходів задекларував житель Дніпра. Майна на понад 500 млн грн отримав у дарунок від члена сім'ї першого ступеня споріднення.

Найбільші суми податку до сплати вказали кияни - 3,5 млн грн від операцій з інвестиційними активами.

На 8% зросла кількість громадян, які задекларували право на податкову знижку - до 27 тис. осіб. Сума податку на доходи фізосіб, яка підлягає поверненню, визначена у розмірі майже 69 млн грн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити