image
 |  22 24 Липня 2020 | 09:53

Декількох луцьких торговців оштрафують за рекламний «штендер»

За несанкціоноване розміщення рекламних конструкцій типу «штендер» біля торговельних точок у Луцьку оштрафують декількох торговців.

Про це інформують у Департаменті муніципальної варти Луцької міської ради.

У повідомленні зокрема йдеться про те, що іІнспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста виявили порушення п.п. 2.5.5.1.13 Правил благоустрою міста Луцька, а саме самовільне встановлення рекламоносіїв суб’єктами господарювання на території міста.

"На відповідальних осіб, які здійснили розміщення заборонених конструкцій біля крамниці живого пива «Zeman» по просп. Грушевського, 14, магазину квасу по просп. Відродження, 26, «Шиномонтажу» по пров. Комунальному, 4а та кав’ярні по вул. Ярощука, 30, було складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Нагадуємо, що на території Луцької міської об’єднаної територіальної громади діють Концептуальні основи порядку розміщення та розвитку зовнішньої реклами у місті Луцьку, затверджені рішенням міської ради від 25.09.2019 №63/44, відповідно до яких заборонено розміщувати рекламні конструкції типу «штендер»", - додають муніципали міста Луцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У луцьких продуктових магазинах знову продавали алкоголь у заборонений нічний час (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити