image
 |  4 6 Травня 2021 | 21:01

У День піхоти: в зоні ООС одружилася пара військових із Волині (ВІДЕО)

В зоні проведення ООС одружилася пара військових з Волині. Обоє служать в одній із піхотних частин ЗСУ.

Про це повідомляє інформаційне агентство Міністерства оборони України АрміяInform.

Датою весілля молодята обрали 6 травня, бо цього ж дня святкують професійне свято – День піхоти.

Військові розповідають: до армії Олександр працював водієм на одному з підприємств. А Юля за освітою товарознавець. Спочатку була у військовій частині цивільним працівником. Згодом уклала зі Збройними Силами контракт.

"Взагалі я вже дослужувала свій контракт. За три місяці мала звільнятися з лав ЗСУ. А Сашко навпаки, тільки починає військову службу. Тож я вирішила залишатися у війську. Не кину ж я чоловіка", – каже Юлія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Італії заарештували бойовика, який воював проти України на Донбасі

Піхотинці офіційно зареєстрували свої стосунки у місцевому РАЦСі. Повінчатися планують вже після повернення бригади у постійне місце дислокації.

Військові розповіли, що планують й далі служити разом. Шлюбну подорож молодята планують до Карпат. Обоє кажуть: у гори поїдуть після того, як підрозділ успішно виконає поставлені завдання в районі ООС.

Як нагадує Суспільне, в квітні у Луцьку за допомогою послуги "Шлюб за добу" одружилася пара – військовослужбовці 14-ої окремої механізованої бригади Петро Мась та Анастасія Коноваленко. Молодята взяли шлюб у Луцькому замку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донеччині окупанти відкрили прицільний вогонь: один боєць ЗСУ загинув від кулі, один – у тяжкому стані

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити