image
 |  2 15 Березня 2020 | 12:18

День поезії, поетична сатира, рецепти щастя та наукова фантастика, - у Луцьку літературний тиждень

Наступного тижня у Луцьку відбудеться три презентації нових книг українських авторів, а також поетичні читання. Книгарня «Є» запрошує лучан відвідати заходи.

Про це інформують організатори.

Три ні поспіль у Луцьк приїздитимуть письменники з презентаціями книг. Усі вони різні за жанрами та спрямуванням, тож кожен, хто любить читати зможе обрати подію для себе.

Так, у понеділок, 16 березня тернопільська письменниця Ірина Мацко презентує книгу ««Секрети українського щастя, або Хюґе по-українськи». Авторка зібрала під однією палітуркою традиції та звичаї, поради психологів, місця енергетичної сили та навіть кулінарні рецепти, які роблять наше життя яскравіше. Під час розмови вона розповість про те, як бути щасливим живучи на своїй землі і що для цього потрібно. Початок презентації о 17 годині.

Вже наступного дня, 17 березня о 18:30 відбудеться презентація другої книги львівського письменника Андрія Новіка «Аномалія». Автор розповість про те, чому вирішив написати наукову фантастику, а також про цікаві факти, які зібрав під час написання книги.

У середу, 18 березня о тій же порі відбудеться презентація політичної сатири від Юрка Космини, а модеруватиме захід відомий письменник Олександр Ірванець. Автор видав збірку «Котлети з ведмедя», куди увійшли тести про сучасну Україну та наших владців. Організатори попереджають, що захід має вікові обмеження 18+.

Читайте також: У Луцькраді - новий очільник департаменту

У суботу, 21 березня відзначають День поезії. З цієї нагоди о 16 годині відбудуться читання «New generation» за участю покоління «нових» луцьких поетів. Так, виступлять Юлія Фінковська, Марина Ковальчук, Дмитро Довбуш, Катерина Рубан та Тетяна Регешук.

На всі презентації вхід вільний. Відбудуться вони в книгарні «Є» (Лесі Українки, 30).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити