image
 |  11 4 Березня 2021 | 08:16

Порушник буде покараний: луцькі муніципали вигpали чергову справу щодо неправильного паркування

Восьмий апеляційний адміністративний суд задовольнив апеляційну скаргу департаменту муніципальної варти та 3 березня 2021 року скасував рішення Ківерцівського районного суду Волинської області про визнання неправомірною та скасування постанови про адміністративне правопорушення, щодо порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, яке було зафіксовано в режимі фотозйомки, а постанову винесену інспектором з паркування залишено без змін.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

"Додатково повідомляємо, що адміністративну відповідальність за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі, або за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксовані в режимі фотозйомки несе фізична особа за якою зареєстровано транспортний засіб.

Також повідомляємо, що існує пільговий період у сплаті штрафу, а саме 50 відсотків від розміру штрафу протягом 10 банківських днів з дня набрання законної сили постановою про накладення адміністративного стягнення за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксоване в автоматичному режимі, або за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксовані в режимі фотозйомки (відеозапису), така постанова вважається виконаною", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі муніципали слідкують за порушенням паркування у місті

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити