image
 |  5 9 Січня 2023 | 21:44

Департамент ЖКГ Луцької міськради замовив додаткову послугу з прибирання снігу

Департамент ЖКГ Луцької міськради на сайті закупівель Prozorro оприлюднив пропозицію щодо замовлення послуг з прибирання снігу.

Інформація про це міститься на сайті закупівель Prozorro.

Очікувана вартість прибирання снігу складе 3,7 млн гривень. Аукціон пройде 10 січня. Оплата послуг здійснюється за рахунок коштів міського бюджету. Строк виконання послуг - до 31 грудня.

Тендерна пропозиція передбачає, що сторони звільняються від відповідальності за невиконання або неналежне виконання умов цього договору у випадку виникнення форс-мажорних обставин на час дії таких обставин.

Під форс-мажорними обставинами Сторони розуміють: надзвичайну і непереборну за наявних умов силу, захист від дії якої не передбачено в документації, дію якої неможливо попередити застосуванням високопрофесійної практики персоналу і дія якої може бути викликана:

- винятковими погодними умовами і стихійним лихом (ураган, буря, повінь, нагромадження снігу, ожеледиця, землетрус, пожежа, просідання і зсув ґрунту);

- непередбаченими ситуаціями, викликаними діями сторони, що не є стороною відповідного Договору (страйк, масові заворушення, громадська демонстрація, протиправні дії третіх осіб тощо);

- умовами, регламентованими відповідними органами виконавчої влади, а також пов’язаними з ліквідацією наслідків, викликаних винятковими погодними умовами і непередбаченими ситуаціями.

Факт виникнення і припинення форс-мажорних обставин підтверджується відповідним документом, виданим уповноваженим органом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнена з полону прикордонниця з Волині повернулася на службу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити