image
 |  7 28 Березня 2018 | 11:09

Депутат Дендіберін побачив неприємний плакат зі своїм фото

Депутат Луцької міськради від фракції «УКРОП» Микола Дендіберін, який проживає у районі Київського майдану, побачив плакат неприємного змісту зі своїм фото, на якому вказано, що з колегами-депутатами вкрав 20 мільйонів.
Про це обранець громади заявив під час сесії міської ради.
Так, депутат Микола Дендіберін розповів, що займаючись справами на території свого району, побачив плакат зі своїм фото, зміст якого йому дуже не сподобався.
«Я – відома людина у місті. Мене можна часто застати за якимись справами. В тому числі можу займатися підмітанням вулиці та прибиранням. І от до мене приходять сусіди і кажуть: ось там вісить плакат з вашим фото. Я побачив його. Там є моє фото і фото моїх колег. І на плакаті пише, що я нібито вкрав 20 мільйонів. Це що за неподобство. За це можна притягнути когось до відповідальності?» - обурився депутат.

Втім, представниця прокуратури порадила Миколі Дендіберіну звертатися до суду, якщо він бачить у цьому плакаті приниження свої честі та гідності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити