image
 |  0 21 Грудня 2017 | 15:10

Депутат Іваничівської райради придбав подарунки для особливих дітей (ФОТО)

19 грудня, у день святого Миколая, у Іваничівському районному домі «Просвіта» влаштували свято для дітей, які потребують особливої уваги та підтримки держави.
Вітаннями та веселими піснями відкривали захід учні школи-гімназії селища Іваничі. Працівники районного дому «Просвіта» показали святкову, костюмовану виставу, провели конкурси.
Після завершення вистави розпочалася найулюбленіша для дітей частина – і отримання подарунків. Усі гості прийшли не з порожніми руками та поспішали роздати солодощі.
Зі словами вітань звернувся голова районної ради Андрій Бадзюнь. Він побажав діткам міцного здоров’я, сили та успіхів у навчанні. Голова райради роздавав подарунки разом із депутатом, головою фракції ВО «Свобода» у районній раді Ігорем Тимощуком та його дружиною Іриною. Всі подарунки придбав Ігор Тимощук  власним коштом, аби показати цим особливим дітям, що про них дбають і пам’ятають. Дітки щиро раділи, з цікавістю розглядали свої пакуночки.
На цьому свято не завершилося. Герої вистави під запальну музику розпочали хоровод, до якого залучили всіх-всіх. Проводили конкурси, ігри, визначали найкмітливіших і найпрудкіших. Так видається, що веселий настрій забезпечили кожній дитині на весь період свят.




Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити