image
 |  2 19 Грудня 2017 | 12:52

Депутат Луцькради перевтілився у святого Миколая

Депутат Луцької міської ради Богдан Богонос, перевтілившись в образ святого Миколая, подарував солодощі дітям у Михайлівському  храмі
Про це він інформує у себе на сторінці в соціальній мережі Фейсбук.
Сьогодні депутат Луцькради «свободівець» Богдан Богонос перевтілився в образ святого Миколая та спільно з отцем Степаном Гейгельом після завершення літургії у Михайлівському  храмі, що на Вишкові, вручили солодкі подарунки дітям.
«Ось уже другий рік свято св. Миколая набуло для мене нового значення. Сьогодні, усі дітки, хто відвідав літургію у Михайлівському  храмі, що на Вишкові, мали чудову змогу отримали  подарунки від святого Миколая. Дуже приємно, що діти знають багато новорічних та різдвяних віршів й можуть продемонструвати свої таланти. Дякую отцю Степан Гейгель за те що надає можливість долучатися та робити хороші справи разом. Хорошу традицію святкування Миколая в храмі ми плануємо проводити щорічно!», - поділився враженнями Богдан Богонос.

Народний обранець сподівається, що ініційована ним традиція буде щороку радувати дітей котрі живуть в районі Вишкова, адже це надаватиме особливої атмосфери свята та духовного просвітництва.
 







 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити