image
 |  4 21 Жовтня 2021 | 16:37

Депутат Луцької міськради поділився негативними враженнями від траси Луцьк-Ковель

Нещодавно відремонтована дорога М-19 Луцьк-Ковель небезпечна для водіїв через відсутність розмітки, поганого освітлення і абияк зроблених острівців безпеки та узбіччя траси.

Про це депутат Луцької міськради Андрій Білан (фракція ВО "Свобода") написав на сторінці у facebook.

"Поділюся власним водійським досвідом. Нещодавно їхав трасою міжнародного значення М-19 Луцьк-Ковель. Здавалося б, ця дорога мала б бути прикладом для інших у Волинській області. Тим більше, об'єкт щойно відремонтований у рамках так званої програми "Велике будівництво". На жаль, реальність є трохи іншою.

Через відсутність дорожньої розмітки та жахливого освітлення в населених пунктах у темну пору доби значно ускладнюється рух по новій дорозі з Луцька до Ковеля. А облаштовані на трасі «острівці безпеки» за таких умов навпаки почали становити небезпеку для водіїв. Після декількох ДТП дорожники додумались поставити кілька відблискових знаків. Та кардинально ситуацію це не змінює", - пише депутат міської ради.

Андрій Білан також зазначив, що у темну пору доби та на мокрому асфальті водію складно помітити де середина дороги, а де вона закінчується. Трапляються ділянки, де на узбіччі траси зняли ґрунт, що зумовлює значні перепади висот між дорогою та узбіччям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал у луцькому будинку: ексчиновник, якого колись спіймали на хабарі, 5 років судиться з ОСББ

"За відсутності регулярної розмітки дорожні служби мали б нанести тимчасову розмітку жовтого кольору. Але певно на це не вистачило коштів. Анонсоване Зеленським «Велике будівництво» під кінець року фактично зупинилось", - констатує депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити