image
 |  5 19 Грудня 2019 | 18:58

Депутат Луцькради завітав із миколайчиками до рідного садочка

Депутат Луцької міської ради Андрій Білан (фракція ВО «Свобода») привітав з Днем святого Миколая дітей ДНЗ №5.

Про це він повідомив у себе на сторінці в мережі Фейсбук.

В День святого Миколая діти з величезним нетерпінням чекають солодких подарунків та вітань. Вирішили доєднатися до привітань депутат Луцькради Андрій Білан та заступник Волинського обласного еколого-натуралістичний центру Володимир Пшибельський. Для діток та педагогічного колективу привезли гостинці.

«Святий Миколай прославився своєю добротою і готовністю прийти на допомогу кожному, хто цього потребує. То ж не дивно , що на це свято багато людей теж дарують подарунки.Сьогодні до садочку № 5 Луцька завітав з миколайчиками і я разом з побратимом Володимир ПшибельськийЦе рідне для мене місце, адже колись був вихованцем цього ДНЗ.Приємно повернутися і подарувати колективу та діткам трішки свята 😊Дякуємо за теплий прийом, сподіваюся це не остання наша зустріч», - йдеться у дописі.

До слова, депутат Андрій Білан опікується ДНЗ №5, з власного фонду для даного садочку були облаштовані дитячі ігрові майданчики.

     

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити