image
 |  7 6 Березня 2018 | 13:15

Депутат міської ради відповів на запрошення ток-шоу «Протилежний погляд»

Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук відповів на запрошення ток-шоу «Протилежний погляд»  у себе на сторінці в мережі Фейсбук.
«Я розумію, чому власники та журналісти даного тв-проекту хочуть використати скандальну тему останньої сесії міської ради, що прогриміла на всю країну. І це нормально. Але "приходьте посваріться" - це бажання звузити конфлікт до банального протистояння "Данильчук-Була"», - пише депутат.

Депутат акцентує увагу, що вже протягом року проукропівська більшість виносить схожі питання на розгляд сесії.
«Коли в даному випадку це є протистояння влади та опозиції! Протистояння принципів та підходів! Адже не проблема лише в ділянці на Рівненській, а в тому як вже протягом року подібні питання виносяться та голосуються на сесіях міської ради! І вирішує тут не Була, якого як всіх екс-радикалів виключили з партії, і навіть не група укропівських радників, а люди які сформували та курують наявну владну вертикаль у Луцьку.
Тому готовий прийти публічно на ефір із тими, від кого залежало прийняття даного рішення і подібних у минулому, а це керівництво Укропу в місті та області!», - коментує Данильчук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити