image
 |  9 14 Червня 2019 | 14:33

Депутат посприяв у відновленні зупинки громадського транспорту

В районі ЛПЗ депутат Луцькради Романюк сприяв у відновленні зупинки громадського транспорту

Як розповів депутат Луцької міської ради від ВО «Свобода» Микола Романюк, до нього звернулись мешканці району ЛПЗ у звязку з тим, що повністю були зняті дорожні знаки, які вказували на зупинки громадського транспорту.

В результаті чого, розрив між зупинками становив до одного кілометра. Фактично густонаселений район міста, де переважно знаходяться девятиповерхівки – лишився без зупинок громадського транспорту.

По цій причині лучани звернулись до депутата Луцькради та просили вивчити це питання та сприяти у відновленні потрібних для цього району зупинок громадського транспорту.

Зі слів Миколи Романюка, він звернувся в транспортний відділ Луцькради аби відновити зупинку громадського транспорту на вулиці Станіславського, 44 і вже вчора, 13 червня, зупинку було відновлено.

«Як обіцяв мешканцям району ДПЗ, сьогодні відновлено по обіді зупинку Станіславського, 44, навпроти «Фіміаму»!! Дякую за активність та небайдужість мешканців», - резюмував у себе на сторінці в мережі Фейсбук свободівець Микола Романюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити