image
 |  2 9 Серпня 2020 | 15:15

Депутат просить луцьких комунальників звернути увагу на стан дитячих майданчиків

В центральній частині міста дитячі майданчики перебувають в жахливому стані, навіть там, де встановили нові, і то не до кінця завершили справу. Наприклад, пісочниці - без піску, а в деяких дворах заросли травою.

Про це у соціальній мережі Фейсбук розповідає депутат Луцької міської ради від ВО «Свобода» Андрій Білан.

Зі слів депутата, комунальним службам варто більше приділяти уваги стану дитячих майданчиків та їх безпеці. Так, місцями встановлені оновлені пісочниці без піску, а в інших дворах ігрові майданчики буяють в зелені та чагарниках.

В одному із дворів зламана дитяча гірка, в іншому після прокладання бруківки – забули відновити пісочниці та лавки.

«Для малечі ігрові майданчики - це передусім можливість проводити дозвілля на свіжому повітрі. До того ж, граючись пісочниці з іншими дітьми, дитина навчається спілкуватися і співпрацювати.

Щоб ігри в пісочниці приносили малечі задоволення, звернувся із відповідним зверненням до Луцької міської ради з проханням сприяти у завезенні піску на дитячі майданчики в центральній частині міста за адресами: вул. Паркова 8а, Степана Бандери 17 та 19, поряд із будинком №1а вул. Шопена», - йдеться у дописі Білана.

Депутат Білан просить комунальні служби здійснити перевірку усіх дитячих майданчиків у дворах центральної частини та району Старого міста. У випадку виявлених дефектів, відсутності піску чи зарослих травою дитячих майданчиків, сприяти у наведенні благоустрою.

    

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити