image
 |  0 5 Червня 2023 | 13:26

Депутат просить відремонтувати вулицю Карбишева у Луцьку

Депутат Луцької міськради Володимир Пшибельський (фракція ВО "Свобода") просить відремонтувати дорожнє покриття вулиці Карбишева.

Відповідний запит обранця громади було озвучено під час останньої сесії, пише ВолиньUA.

До депутата Луцької міської ради звернулись мешканці Луцька, які працюють, навчаються або живуть на вулиці Карбишева та поруч з нею. Заявники просять провести ремонт вулиці. Дана вулиця знаходиться в аварійно-небезпечному стані як для проїзду водіїв, так і для руху пішоходів: на деяких ділянках дороги утворилися аварійні рівчаки, що затоплюються водою під час дощу, наявні великі вибоїни.

Все це перешкоджає руху приватного транспорту та маршрутних таксі (№10, №11), водії, яких відмовляються їхати на кінцеву зупинку. Все це створює дискомфортні умови для людей, що там проживають, навчаються та працюють. Крім того, там знаходяться два великих заклади освіти (Академія рекреаційних технологій і права, Луцький фаховий коледж АРТП), в яких навчається і працює чимало людей з інвалідністю. Найбільше ситуація загострюється навесні та восени під час постійних потоків дощу.

Тому депутат просить вжити заходів щодо ремонту дорожнього покриття вулиці Карбишева.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили ймовірну причину неприємного запаху у Луцьку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити