image
 |  0 14 Березня 2021 | 16:51

Депутат Волиньради вимагає від Погуляйка перевірити якість роботи фірми з донецьким корінням

Депутат Волинської обласної ради від ВО "Свобода" Сергій Кудрявцев звернувся до голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка та в правоохоронні органи з депутатським зверненням щодо перевірки якості ремонту та обслуговування доріг фірмою з донецьким корінням "Данко".

Про це депутат, голова профільної комісії облради Сергій Кудрявцев написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

"Скерував депутатське звернення на адресу голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка – щодо якості ремонту доріг, які здійснює фірма з донецьким корінням «Данко». Хочу зауважити, що на цю фірму сьогодні справді багато нарікань, і не лише щодо якості ремонту доріг, а й щодо неякісного та невчасного обслуговування доріг цим підрядником. Зокрема на останньому засіданні постійної комісії Волинської обласної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства, яку я очолюю, розглядалося питання про утримання доріг області.

Під час засідання стало відомо, що громадам доводиться власним коштом забезпечувати косіння рослинності на узбіччях у літній період і самотужки розчищати від снігу дороги між населеними пунктами в зимовий період, хоча ці дороги мають утримувати підрядники, з якими ДП "Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області" уклало відповідні угоди.

Дороги, які перебувають на обслуговуванні в ТОВ «Данко», тижнями стояли не розчищені від снігу, допоки сніг громади не прибрали власними силами. Представник ТОВ «Данко» під час засідання комісії не надав жодного чіткого пояснення наведеним фактам і не запропонував якогось конкретного бачення щодо покращення відповідної роботи в майбутньому", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку підбили підсумки VII конкурсу «Ерудити правознавства Волинського краю»

"Сподіваюся, відповіді на ті чи інші питання, на які ми не отримали відповіді, дасть очільник виконавчої гілки влади нашого краю та правоохоронні органи, куди я теж скеровую відповідне депутатське звернення", - додає Сергій Кудрявцев.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити