image
 |  7 4 Лютого 2022 | 15:38

Депутата вразив холодний ФАП у селі Шепель Луцької громади

У фельдшерсько-акушерському пункті села Шепель Луцької громади панує холод та відсутній санзвул і тепла вода.

Про це написав депутат Луцької міськради від ВО "Свобода" Андрій Білан після візиту до населеного пункту. Обранець громади побував у селі Шепель разом з заступником голови Луцької райради Сергієм Сіваком.

"Неприємно вразив холодний ФАП, в якому немає навіть санвузла та теплої води. І в такому приміщенні, яке визнали аварійним, приймають хворих людей!" - обурився депутат.

В приміщенні 13 градусів тепла, при мінімальній нормі 21. Медик сидить в одязі, адже в приміщенні прохолодно. Остаточно змерзнути не дає газовий обігрівач.

Андрій Білан зауважив, що саме село не справляє враження занепалого. Адже у ньому працює успішне аграрне підприємство «КОРСОЙЛ-АГРО» . Тим більш дивним є те, що приватний бізнес абсолютно не зацікавлений сприяти у вирішенні інфраструктурних і соціальних проблем Шепеля. За підсумками візиту депутат Луцької міськради готуватиме звернення на адресу міського голови.

Селяни скаржаться, що під час вакинування немає місця для вбиральні. 

   

Туалет на вулиці, який давно вже нагадує руїну. с.Шепель Луцької громади. 

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити