image
 |  0 28 Жовтня 2022 | 10:53

Депутата забороненої партії, якого затримали у Луцьку, випустили на волю

Депутат Чернігівської райради від забороненої партії ОПЗЖ Андрій Бабич, якого затримали у Луцьку, вийшов на волю під заставу в розмірі 99 240 гривень.

Про це Суспільному повідомила суддя-спікер Луцького міського районного суду Людмила Присяжнюк.

Підозрюваного затримали 19 жовтня, а клопотання про обрання запобіжного засобу Андрію Бабичу розглянули 21 жовтня цього року.

"До Луцького міського районного суду було подано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно Бабича Андрія Івановича. Суддя постановила задовольнити клопотання слідчого та встановити запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб до 17 грудня включно. Йому було встановлено розмір застави у 99 240 грн, яку він сплатив та більше не знаходиться під вартою", — зазначила суддя-спікер.

Як йдеться в довідці на сайті Чернігівської райради, Андрію Бабичу 51 рік, він обирався за списками забороненої партії “Опозиційна платформа — За Життя”, член постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, екології та агропромислового розвитку. Працює в АТ “Чернігівобленерго”.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити