image
 |  2 30 Серпня 2022 | 14:48

Депутати Ковельської міськради не захотіли позбавити завання "Почесний громадянин" осіб, які працювали проти України

Сьогодні на черговій сесії Ковельської міської ради, депутати не підтримали проєк-рішення, ініційований фракцією ВО "Свобода", про позбавлення звання "Почесний громадянин міста Ковеля" людей, більшість з яких родились в росії, були активними комуністами з відзнаками і це в час коли Україна веде криваву війну з росією, коли гинуть наші земляки від рук тих же нащадків комуністичної влади.

Про це написала у facebook депутат Ковельської міської ради від ВО "Свобода" Ірина Луцик.

Це високе звання "Почесний громадянин міста Ковеля" носять Мурадов Карим Таганович, Федоров Олексій Федорович, Булгаков Василь Іванович та інші.

Як можна на рівні надавати "Почесного громадянина" (посмертно) нашим Героям які загинули в війні з 2014р по 2022р. та підтримувати тих хто прийшов до нас з окупаційною радянщиною в 1944р. був проти Незалежності та нав'язував нам "рускій мір".

Дивно, але не проголосували за проєк-рішення і депутати які позиціонують себе "великими патріотами", - зазначила депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити