image
 |  5 24 Листопада 2022 | 08:54

Депутати Ковельської міськради підтримали звернення про присвоєння звання Героя України командиру «Карпатської Січі» Куцину

23 листопадп депутати Ковельської міської ради підтримали звернення про присвоєння звання Героя України командиру «Карпатської Січі» Олегу Куцину.

Рішення було ініційоване фракцією ВО "Свобода".

Олегу Куцину 23 листопада мало б виповнитися 57 років.

Про це повідомив на сторінці у facebook депутат Ковельської міськради від ВО "Свобода" Валерій Черняков.

"Пам’яті «Кума»! Сьогодні Олегу було б 57! Ми будемо пам’ятати твій вклад в національно-визвольній боротьбі, в боротьбі проти рашистів! Ти достойно прожив своє життя і поклав його на вівтар Перемоги! Сьогодні сесія Ковельської міської ради одноголосно підтримала звернення до президента України про присвоєння звання Героя України командиру «Карпатської Січі» Олегу Куцину! Слава Україні!" - йдеться у дописі.

Довідка:

56-річний командир загинув у боротьбі за Україну на Ізюмському напрямку. 22 червня з ним попрощалися в Києві.

Олег Куцин — український громадський, політичний та військовий діяч, керівник "Легіону Свободи", член Політради Всеукраїнського об'єднання "Свобода", голова Закарпатської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода", командир Окремої зведеної штурмової роти "Карпатська Січ" 93-ї механізованої бригади Збройних сил України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити