image
 |  0 7 Квітня 2020 | 13:57

Депутати Луцької міськради хочуть проводити сесії і комісії дистанційно

Депутати Луцької міськради планують внести зміни до Регламенту, щоб мати можливість проводити сесії дистанційно.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Обранці громади пропонують вказати у Регламенті, що в умовах запровадження карантину, надзвичайної ситуації або надзвичайного стану, пленарні засідання сесії міської ради, засідання постійних депутатських комісій можуть проводитися в режимі відеоконференції/аудіо конференцій (дистанційне засідання), крім питань, що потребують таємного голосування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як «відпочиває» громадський транспорт Луцька? Фото з висоти пташиного польоту

Водночас, у змінах до Регламенту наголошується, що до порядку денного дистанційних засідань можуть включатися виключно питання невідкладного внесення змін до бюджету міської територіальної громади, інші питання, щодо проведення профілактичних та протиепідемічних заходів, робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій або якнайшвидшої ліквідації особливо тяжких наслідків надзвичайних ситуацій, спричинених спалахами епідемій та пандемій чи реалізації повноважень, пов'язаних з такими обставинами, процедурні питання.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити