image
 |  0 24 Квітня 2019 | 12:33

Депутати Луцької міськради скаржаться на цензуру

Депутати Луцької міськради Юлія Вусенко та Алла Надточій поскаржилися на прояви цензури на телеканалі "Аверс" і в роботі інформаційного відділу міської ради.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

"Я хочу говорити про цензуру на телеканалі "Аверс". Ми, опозиційні депутати, маємо не так багато можливостей говорити з виборцями. Мій виступ, який вирізали з нещодавного ефіру телеканалу "Аверс", свідчить про початок цензури. Так само вирізають у записі сесійні засідання. У нас є два відділи, які цим займаються. Крім того, я знаю, що договір з телеканалом "Аверс" досі не підписаний. Тому нехай представник відділу інформаційних технологій і керівник інформаційного відділу пояснять такі факти", - зауважила Юлія Вусенко.

Її підтримала депутат Алла Надточій.

Депутат Ігор Поліщук висловив думку, що частина виступу Юлії Вусенко могла бути вирізана через передвиборчу агітацію.

Читайте також: Фермери не зможуть торгувати біля луцького РАГСу

Водночас виконувач обов'язків Луцького міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що у випадку виявлення цензури і навмисного вирізання виступів депутатів працівники інформаційного відділу Луцької міськради понесуть покарання.

"Не можна нічого вирізати. Лучани мають право все чути. В тому числі і дурість окремих осіб", - сказав Григорій Пустовіт.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити