image
 |  0 29 Вересня 2022 | 14:48

Депутати Луцької міськради зможуть спрямувати гроші фондів на допомогу військовим частинам за межами міста

Депутати Луцької міськради зможуть спрямувати гроші депутатських фондів на допомогу військовим частинам, які розташовані за межами міста.

Таке рішення було ухвалене під час сесії.

Під час засідання 35-ї сесії Луцької міської ради депутати затвердили рішення “Про внесення змін до бюджету Луцької міської територіальної громади на 2022 рік”.

Серед основних змін у кошторисі — перерозподіл видатків. Зокрема, збільшено видатки загального фонду бюджету Луцької міської територіальної громади в сумі 300 000 грн за рахунок субвенції обласного бюджету для надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в АТО, ООС та відбитті військової агресії проти України.

Також депутати розглянули і затвердили зміни до Програми виконання доручень виборців та здійснення депутатських повноважень депутатами Луцької міської ради VIII скликання на 2021-2025 роки. Згідно з ними, на час дії воєнного стану кошти депутатського фонду можуть бути спрямовані не лише військовим частинам, що розміщені на території Луцької міської територіальної громади, а й військовим частинам, які зазначені в зверненні депутата ЛМР. Термін подачі звернень депутата з приводу виділення коштів збільшується на один на 1 місяць – до 30 листопада.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити