image
 |  7 16 Лютого 2023 | 15:11

Депутати незадоволені роботою одного зі старост Луцької громади

Депутати висловили незадоволення роботою старости Заборольського старостинського округу Луцької громади Валерія Боярського.

Про це стало відомо під час засідання земельної комісії Луцької міськради, - пише ВолиньUA.

Члени комісії не підтримали звіт старости Заборольського старостинського округу Валерія Боярського, оскільки висловили багато претензій до його діяльності.

Зокрема, обранці громади закидали старості, що він значною мірою самоусунувся від проблем сіл і ігнорує багато запитів людей. Також незрозуміло, де був староста на початковому етапі війни.

На роботу Боярського є багато нарікань. Люди телефонують, але не можуть сконтактувати зі старостою. Враження, що очільник не володіє інформацією, про те, що відбувається в громаді і не зовсім розбирається у своїх повноваженнях. Прийоми громадян фактично не проводяться. Є проблеми на території зі збором сміття. Будинок культури у селі Шепель як і раніше занедбаний, хоча заходи у ньому проводяться. 

Слід нагадати, що у 2021 році міський голова Ігор Поліщук висловлював своє невдоволення старості Заборольської громади Валерію Боярському через відсутність водопостачання у селах Сьомаки та Одеради. Тоді мер наголошував на тому, що про проблеми у селах він дізнається від мешканців, а не безпосередньо від очільника Боярського.

"Якщо я буду дізнаватися про проблеми від людей, а не від вас, в мене буде складатися враження, що ви не тримаєте руку на пульсі громади", - говорив тоді Ігор Поліщук.

Додамо, що звіти інших старост депутати підтримали.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити