image
 |  533 26 Серпня 2024 | 19:18

Депутати висловили зауваження до роботи окремих посадовців Луцької міськради

Депутати, члени постійної комісії з питань генерального планування та житлово-комунального господарства, висловили свої зауваження до роботи окремих посадових осіб Луцької міськради.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Зокрема, комісія заслухала звіт про роботу заступниці міського голови Ірини Чебелюк.

Загалом депутати висловили чимало зауважень стосовно звіту посадовця і задали багато питань. 

"Я хотів би почути інформацію про стан справ у місті. Економічні показники, рівень безробіття та зайнятості, зарплат і доходів, стану бізнесу. Цікавить також робота 19 комунальних підприємств і їх слабкі місця. Проблеми з транспортним сполученням, релокацією бізнесу. Депутати мають знати, що відбувається у місті і куди воно рухається" - підсумував сказане голова постійної комісії, депутат Роман Бондарук. 

Також члени комісії залишилися незадоволені якістю роботи департаменту економічної політики Луцької міськради. Окремі зауваження до його роботи виникли ще на етапі обговорення звіту заступника міського голови. А згодом депутати мали нагоду заслухати начальника департаменту економічної політики Бориса Смаля, який доповідав про хід реалізації проєкту публічно-приватного партнерства з реконструкції будівлі по вулиці Кафедральна, 4.

Члени комісії висловили побажання отримати більш детальний звіт про роботи на цьому об'єкті, який містить дати та цифри. Та наголосили на важливості чіткого виконання умов договору з громадою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити