image
 |  682 4 Грудня 2023 | 14:26

Депутати Волиньради скликають позачергову сесію

6 грудня у Волинській обласній раді відбудеться засідання позачергової сесії.

Відповідне розпорядження опублікували на сайті облради.

Відповідно до частин 4, 10 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 13 Регламенту Волинської обласної ради восьмого скликання, враховуючи розпорядження голови Волинської обласної ради від 01 грудня 2023 року № 56-рк:

І. Скликати 06 грудня 2023 року об 11 годині позачергову двадцять четверту сесію обласної ради восьмого скликання, на розгляд якої внести питання:

Про затвердження Угоди про передачу коштів позики між Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України, Волинською обласною радою та КП ІАЦ «Волиньенергософт».

Про внесення змін до рішення Волинської обласної ради від 16 листопада 2023 року № 23/4 «Про підтримку Збройних Сил України військових формувань Національної гвардії, інших утворених відповідно до законів України військових формувань та правоохоронних органів, та деякі питання формування і виконання обласного бюджету у 2023 – 2024 роках».

Різне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селищі на Волині здають в оренду озеро

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити