image
 |  2 13 Жовтня 2020 | 12:38

Депутати Волинської облради підтримали звернення щодо заборони функціонування грального бізнесу

Депутати Волинської обласної ради підтримали звернення до Президента України, Кабінету міністрів та Верховної ради щодо заборони функціонування грального бізнесу.

Про це стало відомо під час позачергової сесії Волиньоблради 13 жовтня.

"Розвиток грального бізнесу призводить до зростання кількості населення з психічно звуженою свідомістю та характеризується низькою самодисципліною та проблемною поведінкою. Надія на удачу звільняє людину від відповідальності за свої дії, від необхідності приймати зрілі та відповідальні рішення. Гравці з великим стажем відчувають психологічний дискомфорт та роздратування, що супроводжується агресивною поведінкою у сім’ї.

Ми твердо переконані, що гральний бізнес є явищем антисуспільним та аморальним, так як гральний бізнес в Україні перетворився на механізм наживання на людській наївності та психологічній залежності. Залежність від гри штовхає людину на злочинний шлях.

Ми, депутати Волинської обласної ради, зважаючи на численні рішення, що стосуються заборони грального бізнесу, які надійшли до Волинської обласної ради, а саме від Тернопільської обласної ради (від 25 вересня 2020 року № 1688), Рівненської обласної ради (від 21 серпня 2020 року № 1783) та Луцької міської ради (від 28 серпня 2020 року № 91/4), звертаємося до Вас з проханням заборонити функціонування грального бізнесу на території України", - йдеться у тексті документу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку затримали чоловіка із сусідньої області, який мав при собі психотропи (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити