image
 |  4 8 Грудня 2020 | 15:47

Депутати Волинської облради зберуться на позачергову сесію, аби заслухати звіт Погуляйка

10 грудня відбудеться позачергова сесія Волинської обласної ради. На засіданні планують заслухати звіт голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка.

Відповідне розпорядження підписав голова обласної ради Григорій Недопад. На розгляд сесії пропонується внести питання:

1. Про звіт голови обласної державної адміністрації Ю. Погуляйка з питань виконання бюджету, програм соціально-економічного та культурного розвитку територій і делегованих повноважень у 2019-2020 роках.

2. Про Обласну програму протидії тероризму на 2021 – 2022 роки.

3. Про Програму матеріально-технічного забезпечення військових частин (установ), підрозділів правоохоронних органів, проведення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізаційної підготовки та мобілізації в області на 2021 – 2025.

4. Про Програму профілактики правопорушень у Волинській області на 2021 – 2025 роки та інші.

Знаючи настрої деяких фракцій, а особливо «Свободи», щодо Погуляйка, то його звіт може мати негативні наслідки. У разі визнання роботи голови Волинської ОДА незадовільною, у депутатського корпусу з'являються всі підстави для висловлення недовіри Юрію Погуляйку.

Сесія відбудеться в залі засідань обласної ради. Початок пленарного засідання о 12.00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомо, хто став старостами Підгайцівської громади (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити