image
 |  2 14 Січня 2021 | 13:44

Депутати звернулися до ОДА щодо критичного стану дороги у Мар'янівській ОТГ

Депутати Волиннської облради звернулися до керівництва Волинської ОДА щодо критичного стану дороги між селами Широке та Бужавни Мар'янівської громади.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Голова постійної комісії з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Сергій Кудрявцев (фракція ВО "Свобода") нагадав колегам, що на сайті облради зареєстрована і набрала понад 1000 голосів петиція "Критичний стан дороги О 03210 між селами Широке і Бужани", про стан цієї ділянки неодноразово звертався до голови ОДА та ради голова Мар'янівської ОТГ Олег Басалик. В свою чергу, Сергій Кудрявцев запропонував розширити звернення до ОДА, включивши ті пропозиції, які попередньо ініціював сільський голова Басалик.

"Ділянка дороги між селами Широке та Бужани не ремонтувалась протягом останніх десятиліть, що призвело до майже повного знищення дорожнього покриття. В останні кілька років ситуація стала критичною, через погане дорожнє покриття перевізники систематично відмовляються обслуговувати єдиний автобусний маршрут, який з'єднує навколишні села з містом Горохів та смт. Мар'янівка. Жителі сіл Бужани, Ржищів, Скригове та Пілгани, а це більше 2000 людей не мають стабільного транспортного сполучення з смт. Мар'янівка, що є адміністративним центром територіальної громади та містом Горохів, де значна частина людей працює та реалізовує на місцевому ринку власну продукцію", - зазначено у петиції.

Проєкт рішення за основу підтримали 53 депутати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ріст тарифів на енергоносії - це змова Зеленського та олігархів, - депутат Волинської облради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити