image
 |  90 6 Липня 2023 | 18:14

Депутатку обласної ради Волині призначили в. о. директорки Княгининівського ліцею

На засіданні постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку призначили депутатку обласної ради Волині Ольгу Омелько в. о. директорки Княгининівського ліцею

Про це інформує Волинська обласна рада.

Під час розгляду питання щодо керівника Княгининівського ліцею Ольга Омелько передала повноваження голови комісії своєму заступнику – Михайлові Скопюку, вона також не брала участі в голосуванні як зацікавлена особа.

Начальниця відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Олена Кузьменко поінформувала членів комісії, що у червні від т.в.о. директора Княгининівського ліцею Євгена Возняка надійшла заява про звільнення його із займаної посади. Відтак, до призначення керівника цього комунального освітнього закладу на конкурсних засадах, вона запропонували призначити тимчасово виконуючою обов’язки директора ліцею призначити депутатку обласної ради, заступницю керівника обласного еколого-натуралістичного центру Ольгу Омелько. Члени комісії пропозицію підтримали одноголосно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати Волиньоблради хочуть замінити очільника Крупівського НРЦ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити