image
 |  9 26 Березня 2019 | 13:02

Депутатська комісія відмовилась розглядати питання керівника патрульних Луцька через ігнорування засідань

Комісія законності відмовилась розглядати звіт патрульної поліції Луцька через системне ігнорування роботи комісії.

Про це «ВолиньUA» стало відомо сьогодні.

Постійна комісія міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту відмовилась розглядати питання керівника патрульної поліції Луцька Олександра Вовченка через системне ігнорування роботи комісії.

У зв’язку з тим, що за весь період діяльності депутатської комісії керівник патрульної поліції Луцька ігнорує засідання, на яких розглядаються питання діяльності правоохоронців у місті.

«Безпека лучан - це завдання правоохоронних органів. Це завдання і самих депутатів. Адже, коли ми разом злагоджено працюємо, відповідно і лучани почувають себе у безпеці, а ігнорування представниками патрульної поліції такого роду комісій для мене є незрозумілим. Один із ключових пріоритетів має бути безпека лучан, для того потрібно щоб комісія та патрульні працювали злагоджено і систематично, а нині такої роботи, я не бачу.», - наголосив голова комісії, депутат-свободівець, Микола Федік.

Нагадаємо, що на початку цього року депутати виділили 500 тисяч гривень з міського бюджету на ремонт транспортних засобів патрульних.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити