image
 |  0 27 Січня 2021 | 15:20

Депутату Кам’янець-Подільської міської ради від ВО «Свобода» спалили авто (ФОТО)

Сьогодні вночі депутату Кам’янець-Подільської міської ради від ВО «Свобода» Олесі Понятовській спалили автомобіль Ford Kuga.

Про це повідомив на сторінці у facebook лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

Це — однозначно політична розправа, спроби залякувань й тиску з боку місцевих «князьків» та їхніх прислужників, які прорвалися у депутати міськради.

Суть у тому, що з обранням міським головою Кам‘янця-Подільського свободівця Михайло Посітко, «Свобода» почала ламати схеми корупції і дерибану, які до цього часу процвітали в місті. Одним із найактивніших депутатів стала Олеся.

За викритими нею схемами були порушені дві кримінальні справи — щодо місцевої лікарні, яку намагаються знищити для забудови землі житловими комплексами, та Мінського шосе, де у громади намагаються грубо віджати понад гектар землі. Учора (знову-таки з ініціативи Олесі Понятовської) почали ще одну перевірку — комунального підприємства Управлінська компанія «Господар», керівником якої є депутат минулого і теперішнього скликання Степан Гурома. На перевірку завітали «гості» — декілька депутатів теперішнього скликання. З погрозами в бік «Свободи». Після того автомобіль і згорів. Не виключаємо, що залякування будуть продовжуватись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пішов із життя депутат Волинської обласної ради

Вимагаємо негайної реакції правоохоронних органів. А ми, зі свого боку, не відступимось. Дерибан закінчився, - написав націоналіст.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити