image
 |  2 20 Лютого 2019 | 13:41

Депутату-«радикалу» дали 10 років в’язниці за вбивство свободівця

Миргородський міськрайсуд Полтавської області визнав депутата Миргородської міськради від "Радикальної партії Ляшка" Хачатура Хачатряна винним у вбивстві колеги від ВО "Свобода" Олега Супруненка і засудив його до 10 років в’язниці.

Таке рішення винесли 19 лютого, повідомляє прес-служба суду, - пише УП.

Родичу Хачатряна і співучаснику вбивства Левону Марданяну суд дав 4 роки 6 місяців в’язниці. 

До набрання вироком законної сили, засуджені перебуватимуть під вартою.

"Цивільні позови потерпілих, цивільних позивачів задоволено частково. Стягнуто солідарно з засуджених на користь потерпілої – дружини померлого, 34 тисячі 125,37 гривень на відшкодування матеріальної шкоди завданої злочином, на користь потерпілих – батька та матері по 497 тисяч гривень кожному на відшкодування моральної шкоди", - йдеться в повідомленні.

У суді відзначили, що вирок законної сили ще не набрав та може бути оскаржений.

За даними слідства, Хачатрян організував напад на Супруненка, до чого залучив кількох осіб, підібрав знаряддя злочину та знайшов авто для втілення свого задуму.

Уночі 12 липня 2017 року Хачатрян зі спільниками влаштували засідку, де чекали на появу "свободівця".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві спалили авто матері ветерана війни з Московією та депутата Київради

Слідство встановило, що Хачатрян першим вибіг з засідки на дорогу, по якій велосипедом їхав Супруненко, збив "свободівця" з транспортного засобу. Після цього Хачатрян зі своїм родичем Марданяном та громадянином "Г" нанесли металевими предметами, руками, ногами удари в область голови, тулуба та по кінцівках потерпілого.

У результаті отриманих травм Супруненко помер у лікарні 7 серпня 2017 року.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити