image
 |  7 3 Листопада 2020 | 14:23

Держава чудово може обійтися без маріонеток у мантіях, які виконують політичні замовлення, - депутат Волиньради

Диверсійне рішення Конституційного Суду України щодо закриття електронних декларацій свідчить про те, що влада втратила контроль над процесами, які відбуваються в країні. І тут можливі два варіанти. Або Зеленський банально прогавив "подарунок" від суддів, що свідчить про його управлінську бездарність. Або він знав про такий сюрприз, проте нічого не зробив, щоб унеможливити ухвалення абсурдного і суспільно небезпечного рішення КСУ. І в тому, і в іншому випадку висновки однозначні: Зеленський не володіє ситуацією в державі і демонструє тотальну некомпетентність.

Про це написав на сторінці у facebook голова Волинської "Свободи" Анатолій Вітів.

"Окремо хочу висловитися щодо дій Конституційного Суду. Це спланована диверсія проти власної держави, яка покликана дестабілізувати ситуацію в суспільстві та завдати нищівного удару міжнародному іміджу України. Діючи у власних меркантильних інтересах, судді вирішили приховати від народу не лише статки посадовців, а й свої власні. Після таких рішень Конституційний Суд має бути ліквідований як уособлення корумпованості і недієздатності. Але відбуватися цей процес має у законний спосіб. А не з порушенням Конституції. Функції ж Конституційного Суду може виконувати Верховний Суд України.

Переконаний: держава чудово може обійтися без маріонеток у мантіях, які отримують величезні зарплати і виконують політичні замовлення. А ще - використовують свій статус для власного збагачення", - написав депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Слуги» народу: нардепам виплатили захмарні компенсації за житло

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити