image
 |  4 13 Лютого 2018 | 17:29

Держбюро розслідувань планує набрати 700 співробітників під час першого етапу конкурсу

Державне бюро розслідувань (ДБР) планує на першому етапі конкурсу набрати 700 співробітників.
Про це 13 лютого 2018 року інтерв'ю сайту «Українські Новини» повідомив директор Держбюро Роман Труба.
Ще жоден орган не набирав одночасно таку кількість співробітників, як ми плануємо зробити. Тільки на першому етапі це близько 700 вакансій. Ми провели колосальну роботу, розробили й затвердили кваліфікаційні вимоги. Попросили громадські організації делегувати своїх представників до складу конкурсних комісій. Комітет, у який, до речі, не входив ніхто із ДБР, запропонував чотири кандидатури для включення до складу конкурсних комісій, - повідомив він.

Труба додав, що бюро було готове запустити конкурси ще в минулу п'ятницю, 9 лютого, однак Міністерство юстиції прийняло рішення, що порядок проведення конкурсу, розроблений на основі типового положення Кабміну, повинен пройти процедуру державної реєстрації.
Труба розраховує, що цей процес не затягнеться.
Як повідомляли «Українські Новини», Адміністрація Президента провела люстраційні перевірку директора Державного бюро розслідувань Романа Труби. Повідомлення про початок проведення перевірки підписано главою Адміністрації Ігорем Райниным 27 листопада.
Труба пройшов люстраційні перевірку, незважаючи на епізод з блокуванням евромайдановцев.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити