image
 |  2 30 Грудня 2019 | 13:11

Держлікслужба просить пільгову оренду приміщення у «Старому місті»

Держлікслужба просить надати пільгу на оренду приміщення на вулиці Кафедральній, 4.

Про це інформується на сайті Луцької міської ради.

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Волинській області просить надати пільгу на оренду приміщення загальною площею 76,4 кв. м, що на вул. Кафедральній, 4, терміном до 31 грудня 2020 року.

Читайте також: Лучани просять продовжити маршрут 9а від КХП-2 до Липин, – петиція

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками утворюється для забезпечення реалізації державної політики у сферах:

- контролю якості та безпеки лікарських засобів, у тому числі медичних імунобіологічних препаратів, медичної техніки і виробів медичного призначення, що перебувають в обігу та/або застосовуються у сфері охорони здоров'я, дозволені до реалізації в аптечних закладах і їх структурних підрозділах;

- ліцензування господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, імпорту лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами;

- обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів, протидії їх незаконному обігу.

Діяльність цього органу спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України безпосередньо та через Міністра охорони здоров'я.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити