image
 |  5 28 Грудня 2017 | 13:11

Держприкордонслужба судиться з Волиньрадою через мисливські угіддя

Військова прокуратура Західного регіону України позивається до Волинської обласної ради щодо визнання недійсним та скасування рішення про надання в користування мисливських угідь.
Про це ВолиньUA стало відомо з власних джерел.
Позовну заяву подав заступник військового прокурора Західного регіону України в інтересах держави в особі Адміністрації Державної прикордонної служби України та Львівського прикордонного загону (військова частина 2144).
Вона стосується визнання незаконним та скасування підпункту 1.8 пункту 1 рішення Волинської обласної ради VІ скликання від 26 лютого 2013 року №17/82 «Про надання мисливських угідь у користування».
Зокрема – в частині надання в користування товариству з обмеженою відповідальністю «Ішів» мисливських угідь Ішівського, Стенжаричівського та Устилузького лісництв на території відділів прикордонної служби «Пархоменкове» та «Коритниця» Львівського прикордонного загону в смузі місцевості, що знаходиться в межах від лінії державного кордону до лінії прикордонних інженерних споруджень Державної прикордонної служби України загальною площею 465 гектарів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити