image
 |  4 11 Травня 2020 | 20:34

Деякі сорти вже зрізали: як фестиваль «Волинська Голландія» приймає відвідувачів (ФОТО)

Відсьогодні відкрили тюльпанове поле для відвідувачів "Волинська Голландія".

Про це повідомляє "ВолиньPost".

Нагадаємо, у зв'язку з послабленням карантиних обмежень тюльпанове поле відкрили для відвідувачів на 3 дні. Поле розташоване розташоване на 36-ому кілометрі траси Луцьк-Ковель біля села Свидники Ковельського району.

Директорка з виробництва "ЛіліЛайну" Тетяна Пашковська зазначила, що фермерське господарство "Лілілайн" цьогоріч придбало нові сорти тюльпанів.

"Закупили нову колекцію, 25 нових сортів тюльпанів. Наприклад, сорт "Айс-крім" - це популярний сорт елітних тюльпанів в Нідерландах. Загалом ми вирощуємо майже 400 сортів тюльпанів", - розповіла керівниця підприємства.

Власник поля, директор фермерського господарства Олександр Подзізей зауважив, що роботи на тюльпановому полі відбуваються постійно протягом року.

"Це цілий цикл: починаємо садити осінню спеціальною машиною, на зиму накриваємо соломою, весною відбувається полив. Деякі сорти вже зрізали, але приблизно 80% квіткового врожаю ще можна нині побачити відвідувачам ", - каже Олександ Подзізей.

Також він додав, минулого року було понад 5 тисяч відвідувачів за три дні. Проте цього року через карантин прогнозують меншу кількість людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали красоти санаторію біля волинського молодильного озера (ФОТО)

Однак незважаючи на те, що в Україні досі триває карантинний період, помилуватися тюльпанами у День відкриття поля для відвідувачів приїхали сотні людей. Поруч з тюльпановим полем відвідувачів пригощають кавою, солодощами та іншою їжею. Поруч продають квіти, мед, навіть текстильні вироби.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити