image
 |  315 31 Серпня 2024 | 14:41

Деякі вчителі на Волині отримають премію Гошовського

На засіданні комісії Волинської обласної ради було розглянуто кандитатури на здобуття обласної Премії імені Й. В. Гошовського

Розглянувши кандидатури, внесені на здобуття обласної Премії імені Й. В. Гошовського за заслуги у сфері освіти, депутати рекомендували для відзначення у 2024 році п’ять кандидатур:

  • Олександра Тарасюка - вчителя історії, економіки, заступника директора з навчально-виховної роботи Володимирського ліцею №5 ім. Анатолія Кореневського;
  • Тетяну Войтюк - вчительку фізики ліцею № 13 міста Ковеля;
  • Олександра Мишковеця - директора Луцького ліцею № 4 ім. Модеста Левицького;
  • Лілію Шустік - учительку фізики Нововолинського наукового ліцею;
  • Наталію Якимчук - вчительку німецької мови Княгининівського ліцею.

     

Окрім того, під час засідання, беручи до уваги результати  конкурсної комісії, депутати рекомендували голові обласної ради в установленому законом порядку призначити переможця конкурсу – Наталію Сушик на посаду директора Головненської спеціальної школи «Центр освіти» Волинської обласної ради та укласти з нею трудовий договір терміном на 6 років.

Це кадрове рішення остаточно буде прийняте на найближчій сесії обласної ради. 

Члени профільної комісії також погодили проєкт плану формування мережі закладів освіти Волинської області, що забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти. Відповідний проєкт сесійного рішення також буде розглянуто на сесії обласної ради.

Читайте також: Хаотичні реформи і безглузде запозичення іноземних практик - ознака меншовартості керівництва Міносвіти

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити