image
 |  0 5 Грудня 2019 | 12:53

Деякі вулиці Луцька - без гарячої води: відомо, коли відновлять водопостачання

У Луцьку припинили надання послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води за деякими адресами у зв’язку з витоками на мережах.

Про це інформує "Луцьктепло".

Частину проблем на теплових мережах котельні на вул. Дубнівській, 32-б, про які інформували раніше – вирішено, однак з’явилися проблеми на мережах постачання гарячої води.

Відтак, послугу з централізованого опалення після ліквідації витоку на тепловій мережі відновлено в житлових будинках на вул. Дубнівській, 34, 36-а та 79. Відновлено послугу і у правознавчому ліцеї з посиленою фізичною підготовкою на вул. Дубнівській, 32, де послуга була відсутня впродовж кількох годин.

Читайте також: На одній із вулиць Луцька утворилася «тягучка» через ДТП (ФОТО)

Ще один витік від даної котельні стався на мережі гарячого водопостачання, у зв’язку з чим тимчасово відсутня послуга з постачання гарячої води для житлового будинку на вул. Дубнівській, 79. Виконання робіт та відновлення послуги – після завершення робіт.

У зв’язку із заміною аварійної ділянки мережі гарячого водопостачання послуга з гарячого водопостачання тимчасово відсутня в житлових будинках на вул. Січова, 2, просп. Відродження, 7, 14, 14-а, 14-б, 16, 16-а. Відновлення послуги після завершення робіт. Орієнтовно – сьогодні ввечері.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити