image
 |  0 22 Березня 2020 | 11:56

Дико жадібний «свинарчук» від Зеленського: відомо, хто вивіз за кордон українські маски

Політтехнолог Олександр Кочетков порівняв скандал із вивезенням медичних масок українського виробництва за кордон зі справою «свинарчуків», яка набула розголосу наприкінці каденції експрезидента Петра Порошенка.

Про це Олександр Кочетков написав на своїй сторінці в мережі Фейсбуці.

“Про мародерів. Мене відверто напружує інформація, яка сипеться звідусіль про Михайла Радуцький. Михайло – депутат від “Слуги народу”, керівник комітету Верховної Ради зі здоров’я нації і, що ще важливіше, довірена особи президента Зеленського. Це робить Радуцького практично головним у нашій медицині – вищим від профільного міністра.

Про Михайла повідомляють, що він мав відношення до продажу та вивезення за кордон значної частини медичних масок з Держрезерву, що він “в долі” від прийняття рішення щодо спрощеної закупівлі медикаментів, що син Радуцького зараз вдало торгує респіраторами та іншими медичними речами за спекулятивними цінами. Нічого, бува, не нагадує? Наприклад, Олега Гладковського і його сина-бізнесмена?” – зазначив Олександр Кочетков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Криза – не завада? Єрмак придбав Mercedes за 3 мільйони

Політтехнолог зазначив, що має багато інформації про діяльність Радуцького у додепутатський період, з часів роботи клініки “Борис” і її продажу:

“Характеризують його як вкрай жадібну та абсолютно безпринципну, непорядну людину. Тому можу допустити, що поширювана інформація має під собою підстави. СБУ або ДБР повинні терміново розібратися в ситуації і дати переконливу відповідь суспільству. Або покарання має понести Михайло Радуцький, або його обвинувачі. Тому що невизначеність кидає тінь на президента Зеленського, який сьогодні за посадою втілює надію українців на подолання епідемії та кризи”.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити