image
 |  0 17 Квітня 2022 | 09:24

Динамо розірвало контракт з гравцем: приховав, що він син сепаратиста

ФК "Динамо" розірвав контракт з футболістом юнацької команди Артуром Уваровим, бо він приховував, що є сином ворога України, заступника голови "комітету народної ради" так званої "ЛНР" з питань державної безпеки та оборони.

Про це свідчить заява на сайті футбольного клубу.

"Клуб обурений поведінкою свого футболіста в укритті неприпустимих фактів та вирішив негайно розірвати контракт з даним гравцем.

ФК "Динамо" (Київ) офіційно заявляє, що у структурі клубу немає місця людям, налаштованим проти Незалежності, Цілісності та Сувернітету України!".

Про те, що Уваров є сином сепаратиста, стало відомо вранці 14 квітня.

Цю інформацію перевірили і спитали у самого гравця, чи справді його батько належить до військових структур сепаратистів. Зазначається, що Уваров "не одразу дав позитивну відповідь".

У "Динамо" наголосили, що у часи страшної війни з російськими окупантами гравець мусив сам звернутися до керівництва клубу та зізнатися в участі свого батька у військовій агресії проти України. 

Клуб також повідомив, що "не збирається зупинятися у підтримці та фінансуванні українського народу в жахливій війні з російським окупантом, зневажаючи кожну особу, що виступає проти Незалежності України та не визнає її територіальної цілісності".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити