image
 |  0 22 Грудня 2017 | 09:58

Дипломати подарували прикордонникам автомобіль

Лисичанському прикордонному загону як цільову благодійну допомогу передали автомобіль швидкої медичної допомоги.
Про це 22 грудня 2017 року повідомляє сайт «Polskie Radio».
Доброчинною акцією вирішив відзначити 100-річчя дипломатичної служби України колектив Посольства України в Варшаві.
За рахунок коштів з добровільних пожертв працівників Посольства на потреби Лисичанського прикордонного загону Донецько-Луганського регіонального управління Державної прикордонної служби України було придбано автомобіль швидкої медичної допомоги, обладнаний апаратурою та необхідними медичними засобами для надання невідкладної допомоги у польових умовах, зокрема з кардіографом, дефібрилятором, комплектами медичного одягу для бригад швидкої допомоги та спецодягом для клінічних лікарень ДПС, в тому числі спеціальною операційною білизною.
Я переконаний, що цей автомобіль служитиме добру. Дай Боже, щоб не було потреби його використовувати. Однак, якщо ж така потреба буде, нехай він рятує життя наших прикордонників, і тих хто потребуватиме медичної допомоги на передовій, - зазначив Посол України в Польщі Андрій Дещиця, передаючи ключі від автомобіля Начальнику Львівського клінічного госпіталя ДПС України полковнику Андрію Іващенко.

Авто використовуватиметься на ділянці прикордонного загону в районі контрольних пунктів в’їзду-виїзду Станиця Луганська – Щастя – Золоте – Шахта Родіна.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити