image
 |  0 8 Листопада 2017 | 17:11

Директор ЛПЕ виграв суд у Луцької мерії

Суд ухвалив поновити на посаді директора Луцького підприємства електротранспорту Ігоря Грицюка 

Про це він повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook.

Разом із представником державної виконавчої служби учора 7 листопада 2017 вручив працівникам загального відділу Луцькоі міської ради постанову про примусове виконання рішення суду щодо мого поновлення на посаді директора КП "Луцьке підприємство електротранспорту".

Сьогодні відділ кадрів мерії повідомили, що відділ кадрів не готовий прийняти мою заяву про поновлення на роботі на підставі рішення суду, попросили зареєструвати заяву у ЦНАПІ. Зареєстрував. Чекаю на витвори, провокації і істерики.

Особи, які організували моє незаконне звільнення із роботи, знаходяться у пікантній ситуації. Чого було при звільненні Ігоря Грицюка так кричати, що не допустите порушення прав працівників на ЛПЕ? Із КП "ЛПЕ" судяться ще двоє звільнених працівників.

Під час суду підтвердилось і те, що Мінінфраструктури справді не погоджувало моє звільнення, відповідь на запит адвоката причіплю до поста. Виявилось також, що профспілка Черчика, організована Ігорем Поліщуком, не то, що не провела необхідних дій із своєі легалізації, а й у підписанні нового колдоговору на ЛПЕ не брала чогось участі. Такий високий рейтинг на підприємстві у цієї профспілки.

Інформую і про те, що Вищим спеціалізованим судом України із розгляду цивільних і кримінальних справ зупинено виконання рішення суду у справі про поновлення Андрія Черчика на роботі, а до матеріалів касаційної скарги було добавлено докази того, що апеляційний суд прийняв до відома суперечливу, м'яко кажучи, інформацію від позивача Черчик.

Одним словом, люди, якби їх не готували на бунти і стички, репетирували наклепи, під присягою у суді, коли приходять як свідки, ведуть себе інакше. Це не у воротах вдосвіта кричати. Це суд, там усе записується. Дякую колективу ЛПЕ за підтримку та терплячість!

 

dsds

 

Нагадаємо, що секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук 30 червня цього року, підписав розпорядження, яким звільнив Ігоря Грицюка з посади директора Луцького підприємства електротранспорту, повідомляє прес-служба міської ради.

Підставою для прийняття такого рішення стало звернення первинної профспілкової організації вільної профспілки залізничників України КП “Луцьке підприємство електротранспорту” від 06.06.2017 та лист Міністерства інфраструктури України від 21.06.2017 № 5912/10/10-17.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити