image
 |  7 15 Березня 2019 | 16:46

Директор луцького комунального підприємства не має часу на коментарі ЗМІ

Виконувач обов’язків директора комунального підприємства «Парки і сквери міста Луцька» Богдан Федончук упродовж двох днів не може знайти кілька хвилин часу, аби відповісти на питання журналіста.

Про це інформує «ВолиньUA».

У керівника комунального підприємства мали намір поцікавитися, як будуть витрачені кошти на озеленення міста в рамках трирічної програми на суму близько 50 млн гривень і чого варто очікувати лучанам цього року. Однак, Богдан Федончук виявився дуже зайнятою людиною.

Спочатку, 14 березня, він повідомив, що не може багато говорити, бо перебуває на нараді, але обіцяв подзвонити сам після обіду. Але про свою обіцянку директор забув. Під час повторного дзвінка виявилося, що він вже на об’єкті і теж не може говорити. Як варіант, він запропонував набрати бухгалтера комунального закладу, аби той розповів про озеленення і про витрачені суми. Однак, нас така пропозиція не влаштувала, оскільки ми хотіли отримати фаховий коментар від відповідальної особи.

Читайте також: Кронування по-луцьки: у місті спотворюють вигляд дерев (ФОТО)

Наступного дня, 15 березня вранці, керівник КП «Парки і сквери міста Луцька» повідомив, що їде у відрядження в санаторій, але обіцяв набрати сам протягом дня. Однак, робочий день завершувався, а Богдан Федончук так і не подзвонив.

Коли його набрали о 15.45, то у трубці залунали пісні. Очевидно людина, відповідальна за озеленення міста, насолоджувалася концертом у робочий час. Богдан Федончук заявив, що теж не має можливості розмовляти і запропонував за кількахвилинним коментарем приїхати на комунальне підприємство.

«Приїжджайте на підприємство, там поговоримо», - відповів Богдан Федончук. І попросив набрати його у понеділок, 18 березня.

Читайте також: Показуха від лісників: самовільно висадили, а потім забрали рослини з клумб у центрі Луцька (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити