image
 |  2 12 Серпня 2023 | 16:38

Директор підприємства намагався незаконно перетнути кордон на Волині

Суддя Любомльського районного суду розглянув протокол про притягнення до адміністративної відповідальності директора ТОВ «Атіка-Пром», який намагався з порушенням перетнути кордон.

Про це стало відомо з постанови суду, - пише Район.Любомль.

Чоловік 17 червня 2023 року приблизно о 20:21 годині в районі прикордонного знаку № 979, що на території Вишнівської громади незаконно перетнув державний кордон України з Республікою Польща поза пунктом пропуску.

На розгляд справи чоловік не з`явився, свої права та інтереси доручив представляти адвокату.

Адвокатка приймаючи участь в розгляді справи в режимі відеоконференції, вказала, що чоловік свою вину у вчинені правопорушення визнає повністю та у скоєному щиро розкаюється. Просила врахувати сімейні та життєві обставини, які склалися в підзахисного в умовах нинішньої війни та звільнити останнього від адміністративної відповідальності на підставі ст.22 КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку продають хлібний завод (ФОТО)

Зокрема, через окупацію Луганська чоловіка з сім`єю був вимушений переїхати до Харкова; на його утриманні перебуває двоє неповнолітніх дітей; працює директором ТОВ «Атіка-пром», однак отримує мінімальну заробітну плату, оскільки в умовах воєнного стану підприємство неспроможне належним чином працювати; через військові дії в місті Харкові старшу дочку вимушені були відправити за кордон, де вона перебуває з чужими людьми і тяжко захворіла, тому чоловік мав виключно батьківський намір відвідати дочку, оскільки матір (його дружина) цього зробити не змогла через перебування на її грудному годуванні дитини, що й стало основною причиною вчинення правопорушення.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні правопорушення і оштрафував на 3,4 тисячі гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити