image
 |  2 29 Вересня 2023 | 13:49

Директор Волинської сільськогосподарської дослідної станції звільнився після скандалу

Директор Волинської державної сільськогосподарської дослідної станції Інституту сільського господарства Петро Савчук, якому нещодавно колеги висловили недовіру, завершив роботу на новій посаді.

Про це Петро Савчук повідомив на своїй сторінці у фейсбуці, - пише ВСН.

«Чергову сторінку професійної кар'єри перегорнуто. Завершив роботу у структурі НААН. Це було не просто, але зробив, що міг! Класний досвід! Честь маю!», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, за словами заступниці директора, конфлікт між Петром Савчуком триває давно. Причина – порушення керівником трудового законодавства, хамство стосовно працівників, борги по зарплаті. Тож людям увірвався терпець і вони написали заяви у профспілковий комітет. Окрім того, за весь час роботи Петро Савчук так і не налагодив зв'язок з директорами дослідних господарств, яких називає «злодіями». Окрім цього, Петро Савчук, обійнявши посаду, створив новий штучний відділ, куди на пів ставки взяв свою дружину на посаду заввіділом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На мера Володимира Пальонку відкрили кримінальне провадження

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити